Helgerudkvartalet - Pattern

Bo i Sandvika

Byen for dine føtter – og mye av det du trenger rett under.

Helgerudkvartalet vil skape nytt liv i Sandvika sentrum, et sted som allerede har gjennomgått mange spennende forandringer og har enda flere i vente. Første etasje i Helgerudkvartalet vil huse varierte næringslokaler, som skaper et pulserende miljø og en hyggelig atmosfære. Her kan man nyte deilig, spansk tapas til middag, og unne seg italiensk gelato til dessert, for både Delicatessen og Gioia er på plass. Sistnevnte er kåret til Oslos beste is. I tillegg kommer REMA1000, Baker Hansen og Gullsmed Hellmann inn og sikrer et enda bredere tilbud. Alt dette, og enda er ikke alle detaljene endelig fastlagt. Det forventes et galleri og spennende forretninger som fremmer god kultur, samt spisesteder, kafeer og sosiale møteplasser som skaper et livlig og pulserende bygulv.

Helgerudkvartalet - Pattern

Et sted fullt av allsidige impulser.

Tilbudet av caféer, spisesteder og restauranter i Sandvika spenner fra små lokale bedrifter til internasjonale kjeder. Du kan gå rett fra en liten spesialbutikk til Norges største kjøpesenter, du får bibliotek, kulturhus, treningssentre, Kadettangen og Sandvikselven i gåavstand hjemmefra. Du kan se en film på Sandvika Kino, spasere en tur langs den nye elvepromenaden, ta deg et bad på Kalvøya og deretter se solnedgangen fra takterrassen. Ønsker du skog og mark er veien kort – Bærumsmarka, Vestmarka, Krokskogen og snøsikre langrennsløyper på Sollihøgda er bare en kort kjøretur unna.

Alt du trenger like ved
– og 12 minutter til Oslo Sentrum.

«Knutepunkt» er et begrep Sandvika kler godt. Du bruker bare noen minutter på å gå til jernbanestasjonen, Herfra går det både flytog, intercitytog og vanlige langdistansetog. Den moderne bussterminalen ligger like i nærheten, med bussavganger til store deler av Østlandet. Tunellen til nye E16 starter like i nærheten av garasjen din, og du er på E18 i løpet av minutter. Herfra er du i Oslo i løpet av et kvarter. I lokalmiljøet ditt er sykkel eller sparkesykkel et fint alternativ, men du trenger strengt tatt ikke noe mer enn et par sko.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med en av våre meglere om du har noen spørsmål.

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

Røisland & Co Eiendomsmegling AS

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

Røisland & Co Eiendomsmegling AS