Helgerudkvartalet - Pattern

Bo i Sandvika

Byen for dine føtter – og mye av det du trenger rett under.

Forretningslokalene i første etasje blir moderne, romslige, luftige og omtrent så sentrale som det er mulig å få til. Dette vil naturlig nok også gjøre dem svært attraktive for forretninger og butikker av alle slag – restauranter, caféer med hjemmekontorplasser, dagligvarebutikk, apotek, treningssenter? Nøyaktig hva som dukker opp er ikke endelig avklart, men det blir garantert et levende bygulv både du og resten av Sandvika vil sette pris på.

Helgerudkvartalet - Pattern

Et sted fullt av allsidige impulser.

Tilbudet av caféer, spisesteder og restauranter i Sandvika spenner fra små lokale bedrifter til internasjonale kjeder. Du kan gå rett fra en liten spesialbutikk til Norges største kjøpesenter, du får bibliotek, kulturhus, treningssentre, Kadettangen og Sandvikselven i gåavstand hjemmefra. Du kan se en film på Sandvika Kino, spasere en tur langs den nye elvepromenaden, ta deg et bad på Kalvøya og deretter se solnedgangen fra takterrassen. Ønsker du skog og mark er veien kort – Bærumsmarka, Vestmarka, Krokskogen og snøsikre langrennsløyper på Sollihøgda er bare en kort kjøretur unna.

Alt du trenger like ved
– og 12 minutter til Oslo Sentrum.

«Knutepunkt» er et begrep Sandvika kler godt. Du bruker bare noen minutter på å gå til jernbanestasjonen, Herfra går det både flytog, intercitytog og vanlige langdistansetog. Den moderne bussterminalen ligger like i nærheten, med bussavganger til store deler av Østlandet. Tunellen til nye E16 starter like i nærheten av garasjen din, og du er på E18 i løpet av minutter. Herfra er du i Oslo i løpet av et kvarter. I lokalmiljøet ditt er sykkel eller sparkesykkel et fint alternativ, men du trenger strengt tatt ikke noe mer enn et par sko.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med en av våre meglere om du har noen spørsmål.

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

Røisland & Co Eiendomsmegling AS

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

Røisland & Co Eiendomsmegling AS