Helgerudkvartalet - Pattern

Kontakt oss

Visningssenter

Visningene vil gjennomføres på visningssenteret vårt rett ved togstasjonen i Sandvika. Som følge av smittevern må alle visninger i denne perioden avtales på forhånd, og det settes av 30 minutter til hver gruppe. Da vi har begrenset kapasitet tillater vi kun 2 stk pr. gruppe. For å være best mulig forberedt til visning er det derfor viktig at dere setter dere godt inn i informasjonen som blir sendt ut i forkant av salgsstarten. Skulle dere ikke ha mulighet til å møte på visningssentret kan vi legge til rette for visning med 3D-modell via Microsoft Teams.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli anledning å komme inn i visningslokalet uten avtale. Ta kontakt med en av meglerne for å avtale tidspunkt.


I visningssenteret vil du kunne få mer informasjon om prosjektet, leilighetene, få en presentasjon av interiørkonseptene, samt å se både vår fysiske og virtuelle modell. I sistnevnte har vi muligheten til å vise sol- og utsiktsforhold fra den enkelte leilighet.


Adresse til visningssenteret
Otto Sverdrups plass
1337 Sandvika

Helgerudkvartalet - Pattern

Meld interesse

Hold deg oppdatert og få løpende informasjon om boligprosjektet.

* Alle felt er obligatoriske

Dersom du ikke lenger ønsker å motta informasjon om nye boliger i Sandvika, kan du når som helst melde deg av. Les mer i vår personvernerklæring.

Takk for din interesse!

Du er nå registrert som interessent og vil bli kontaktet av våre meglere med mer informasjon så snart det foreligger.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med en av våre meglere om du har noen spørsmål.

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

Røisland & Co Eiendomsmegling AS

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

Røisland & Co Eiendomsmegling AS