Helgerudkvartalet - Pattern

Interiørkonsepter

Nøye utvalgte materialer og gjennomtenkte kvaliteter. Noe for en hver smak.

Som standard leveres interiørkonseptet Nordisk Eleganse. En stilfull retning med klare kontinentale referanser. Men vi vet at ulike mennesker ønsker ulik stil, derfor har vi tillegg utviklet tre unike tilvalgskonsepter.

Nordisk Eleganse

Leilighetene i Helgerudkvartalet leveres med interiørkonseptet Nordisk Eleganse som standard. Konseptet er elegant og sofistikert, og med inspirasjon fra dype skoger og fjerne steder oppleves atmosfæren som kontinental og stilfull. Nøytrale og lyse toner i samspill med dype og myke bruntoner skaper en tidløs og stram base med egenart. Materialene er nøye plukket ut og satt sammen for å gi boligen et eksklusivt preg.

Kjøkkenet består av en kombinasjon av mørke eikestrukturerte fronter på benkeskap og høyskap, en varm beige front på overskap, med en sandstenlignende benkeplate som knytter det hele sammen.

Til gulvene er det valgt en vakker hvitpigmentert overflate med et lite gråskjær som er nøye avstemt til både kjøkkenet og de lune veggfargene.

På badet finner du en stilsikker kombinasjon av fliser i en greige tone med et terrazzo-uttrykk på gulv og en veggflis i samme tone, men med et rolig og dempet uttrykk. Baderomsinnredning er med mørk eikestrukturert utførelse og har heldekkende vask.

Tre unike tilvalgskonsepter

Farger og materialvalg i de ulike konseptene er nøye valgt ut slik at de harmonerer med hverandre og skaper en flott ramme for øvrig interiør.

Nordisk Balanse

Nordisk Balanse er ett av tre tilvalgskonsepter du kan velge mellom. Her har vi hentet inspirasjon fra grønne blader, dugg og tåkedis som legger grunnlaget for en som dempet og rolig atmosfære. Fargepaletten består av nøytrale grunntoner i samspill med behagelige grønnfarger som sammen skaper et vakkert og fredfullt hjem.

I tråd med konseptet er det her plukket ut matt front i en dyp og dempet grønntone. Til den en lys benkeplate med stenstruktur som gir en stilfull materialkomposisjon.

Parketten har en elegant hvitpigmentert overflate med et lite gråskjær som understreker det rene uttrykket.

Stilen fullføres på baderommet hvor det er valgt en lys beige flis med terrazzo-uttrykk på gulv, og en veggflis i samme nyanse, men med et rolig uttrykk. Baderomsinnredning er i hvit utførelse og har heldekkende vask.

Nordisk Klassisk

For dette konseptet har vi hentet inspirasjon fra stein, strand og mineraler. En retning som oppleves som klassisk og tidløs. Grånyanser i en harmonisk kombinasjon med mørke blåtoner og lyse nøytrale farger danner en stram og maskulin base, men med et varmt og interessant uttrykk. Materialene er nøye plukket ut og satt sammen for å komplettere hverandre.

På kjøkkenet er det valgt en matt koksgrå front med sidekanter i eik i kombinasjon med en benkeplate i en lys marmorlignende overflate. Grep i messing understreker den stramme og stilsikre retningen.

Parketten har en vakker nyanse i lys brun som knytter det hele sammen og skaper et moderne og smakfullt hjem.

På badet kombineres en mørk grå gulvflis med terrazzo- utrykk med en rolig lys flis på vegg. Baderomsinnredning er i koksgrå utførelse og heldekkende vask står godt med resten av materialvalgene

Nordisk Organisk

Det siste tilvalgskonseptet er inspirert av lyse skoger, strender og landlige omgivelser og oppleves som en lun og varm retning. Nøytrale og lyse toner i samspill med gylne og varme naturfarger former et tidsriktig hjem med karakter og egenart. Materialene er nøye plukket ut og satt sammen for å skape et naturlig elegant interiør.

Paletten på kjøkkenet består av en matt front i en dyp sandfarge i kombinasjon med en sandstenlignende benkeplate og grep i børstet metall.

På gulvet er det valgt en parkett med en lys og ren hvittone som et vakkert motstykke til veggfarger og kjøkkeninnredning og bygger oppunder stilens rene base.

På badet finner du en kombinasjon av en lys beige gulvflis med et terrazzo-uttrykk og en rolig veggflis i samme tone. Baderomsinnredning i hvit utførelse med heldekkende vask understreker stilretningens klare nordiske referanser