Helgerudkvartalet - Pattern

Leiligheter til alle behov

Nøye utvalgte materialer og gjennomtenkte kvaliteter.

RCO Interiørdesign har utviklet fire ulike interiørkonsepter for Helgerudkvartalet, slik at du som boligkjøper kan gi leiligheten ditt eget uttrykk og være trygg på at du får en gjennomført stil.
Farger og materialvalg i de ulike konseptene er nøye valgt ut slik at de harmonerer med hverandre og skaper en flott ramme for øvrig interiør.

«Med 18 års erfaring i utvikling av interiør for nye boligprosjekter er jeg brennende opptatt av å skape boliger med gode materialvalg og løsninger.» - Gitte Rimstad i RCO Interiørdesign

I Helgerudkvartalet skal de aller
fleste finne seg en bolig som passer.

Det blir stort spenn på leilighetene, fra praktiske ettroms på rundt 20 kvadrat­meter til femroms på over 170 kvadratmeter med privat takterrasse. Dette spennet gir grobunn for et dynamisk og godt naboskap, hvor mennesker kan møtes og omgås på tvers av alder og livssituasjon med takhagene og takterrassene som naturlige samlingspunkt. Og ønsker du tid for deg selv, vil stillheten og roen i din egen leilighet vente på deg hele døgnet.


I kjelleren blir det parkeringsgarasje, med heis rett ned fra alle byggene og mulighet til å kjøpe sin egen parkeringsplass. Det åpnes også for forskjellige abonnementsmuligheter. Det blir sykkelparkering i kjeller for praktisk og trygg oppbevaring, med egen sykkelservicestasjon. Kjellerbodene blir også større enn det som er vanlig i nybyggprosjekter.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med en av våre meglere om du har noen spørsmål.

Per Henrik Rolfsen

Eiendomsmegler

Røisland & Co Eiendomsmegling AS

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

Røisland & Co Eiendomsmegling AS