Helgerudkvartalet - Pattern

Leiligheter til alle behov

Nøye utvalgte materialer og gjennomtenkte kvaliteter.

RCO Interiørdesign har utviklet fire ulike interiørkonsepter for Helgerudkvartalet, slik at du som boligkjøper kan gi leiligheten ditt eget uttrykk og være trygg på at du får en gjennomført stil.
Farger og materialvalg i de ulike konseptene er nøye valgt ut slik at de harmonerer med hverandre og skaper en flott ramme for øvrig interiør.

«Med 18 års erfaring i utvikling av interiør for nye boligprosjekter er jeg brennende opptatt av å skape boliger med gode materialvalg og løsninger.» - Gitte Rimstad i RCO Interiørdesign

I Helgerudkvartalet skal de aller
fleste finne seg en bolig som passer.

Det blir stort spenn på leilighetene, fra praktiske ettroms på rundt 20 kvadrat­meter til femroms på over 170 kvadratmeter med privat takterrasse. Dette spennet gir grobunn for et dynamisk og godt naboskap, hvor mennesker kan møtes og omgås på tvers av alder og livssituasjon med takhagene og takterrassene som naturlige samlingspunkt. Og ønsker du tid for deg selv, vil stillheten og roen i din egen leilighet vente på deg hele døgnet.


I kjelleren blir det parkeringsgarasje, med heis rett ned fra alle byggene og mulighet til å kjøpe sin egen parkeringsplass. Det åpnes også for forskjellige abonnementsmuligheter. Det blir sykkelparkering i kjeller for praktisk og trygg oppbevaring, med egen sykkelservicestasjon. Kjellerbodene blir også større enn det som er vanlig i nybyggprosjekter.

1-roms

«Compact living» på lite fotavtrykk med smarte løsninger som innfellbar seng (som tilvalg) og «funksjonsvegg» med garderobe og kjøkken.

1-roms

2-roms

Arealeffektiv 2-roms med gjennomtenkte løsninger og får enten balkong eller fransk balkong.

2-roms

3-roms

Arealeffektiv 3-roms med balkong og direkte kontakt med felles takhage med utsyn mellom Hus E/F fra balkong og utover Sandvika øst.

3-roms

Toppleilighet 3(4)-roms

Sør-vestvendt takterrasse med panorama-utsikt over hele Sandvika øst. Vinterhage og takterrasse på 49 kvm, egen «Morgen-balkong» fra soverommene med utsyn over felles takhage og sikt mot sjøen og master soverom med eget bad.

Toppleilighet 3(4)-roms

4-roms

Innglasset balkong/vinterhage og panorama-utsikt over Sandvikas sjøfront. Her bor du med sol på balkong fra tidlig morgen.

4-roms

4-roms

Sydvendt innglasset balkong/vinterhage for vinterhalvåret. Panoramautsikt over Sandvikas sjøfront fra stue/kjøkken og balkong.

4-roms

4-roms

Sør-vest-vendt balkong med panoramautsikt over hele Sandvika øst. Master soverom med eget bad

4-roms

Toppleilighet 4(5)-roms

«Penthouse» - her får man hele etasjen for seg selv. Stor/romslig 4(5)-roms med vinterhage og takterrasse på 100 kvm. Mulighet for vedfyrt peis, 2 master soverom med bad og utgang til takterrasse og i alt totalt 3 romslige soverom. Panoramautsikt over hele Sandvika Øst og sjøfronten. Sol hele dagen.

Toppleilighet 4(5)-roms

Toppleilighet 4(5)-roms

Stor/romslig 4(5)-roms med vinterhage og takterrasse på ca. 122 kvm. Mulighet for vedfyrt peis, master soverom med bad og utgang til balkong, og panoramautsikt over hele sjøfronten og Sandvika Øst

Toppleilighet 4(5)-roms

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med en av våre meglere om du har noen spørsmål.

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

Røisland & Co Eiendomsmegling AS

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

Røisland & Co Eiendomsmegling AS