Helgerudkvartalet - Pattern

Aktuelt

Les det siste om Helgerudkvartalet

Artikkel

Invitasjon til kundemøte for boligkjøpere i Helgerudkvartalet

Gratulerer som kjøper av leilighet i Helgerudkvartalet, et prosjekt vi i Andenæs Eiendom er veldig stolte av!

Artikkel

Informasjonsmøte om byggestart

I forbindelse med oppstart av byggearbeid i Helgerudkvartalet holdt Andenæs Eiendom et kort informasjonsmøte for publikum og naboer 24. juni kl. 18-19. Vi håper at så mange som mulig hadde mulighet til å delta og at dere sitter igjen med en god forståelse for hvordan dette kommer til å påvirke hvordan byen vår vil fungere gjennom rive- og byggeperioden.

Artikkel

Salgssuksess for bygg D og F

Hele 95 av 96 leiligheter solgt ved salgsstart i Helgerudkvartalet. Nå planlegges det for nytt salgstrinn - Bygg E

Artikkel

Den fødte byplanlegger

Forholdet mellom Kristoffer Andenæs og Sandvika er tett, varmt og går langt tilbake. Her forteller han litt om planene og visjonene han har for Helgerudkvartalet, hvorfor Sandvika kommer til å bli et fabelaktig sted å bo, kjærligheten han har til byen og hvordan et særdeles smakfullt pålegg var med på å starte alt sammen.

Artikkel

BREEAM miljøsertifisering

Helgerudkvartalet blir et førsteklasses prosjekt med kvalitet på alle kanter, og i denne sammenheng er store ambisjoner for miljøet et selvsagt fokusområde. Ved rivning, gjennomføring og ikke minst for innflyttingsklare lokaler vil miljøhensyn veie tungt. Næringslokalene skal blant annet sertifiseres med BREEAM. Dette er Europas ledende miljøsertifisering for bygninger, og kjennetegnes av tydelige krav og mål som ivaretar effektive og bærekraftige bomiljøer.

Artikkel

Arkitektens visjon og tanker om Helgerudkvartalet

Det nye Helgerudkvartalet vil være den første store utbyggingen av nye Sandvika sentrum øst, og vil inneha en viktig rolle som landemerke og portal mot både jernbanestasjonen og sjøen.